28.03.2014 11:42

Carnikavas florbolistiem otrais zaudējums mājas spēlē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Carnikavas florbolistiem otrais zaudējums mājas spēlē arhīvs

Rīgas atklātā florbola čempionāta turnīra tabulā carnikavieši saglabā otro vietu, taču no līderiem ikšķiliešiem atpaliek par četriem punktiem.

Ceturtdien Carnikavas pamatskolas zālē notikušajā spēlē pret komandu "Fastum" laukuma saimnieki pēc divām trešdaļām bija itin drošā vadībā 4:1, taču trešajā pamanījās zaudēt četrus vārtus pēc kārtas un jau nonāca iedzinējos.

Pamatlaika priekšpēdējā minūtē 14 sekunžu laikā Guntis Jākabsons guva divus vārtus carnikaviešus labā un panāca 6:5, taču mirkli vēlāk "Fastum" florbolisti izlīdzināja rezultātu. Pēcspēles metienu sērijā veiksmīgāki bija viesi, kuri svinēja uzvaru 7:6. Carnikavas komandai šis bija otrais zaudējums pašu mājās šajā sezonā.

Līdz Rīgas čempionāta otrā posma (superlīgas) beigām Carnikavas florbolistiem atlicis aizvadīt trīs spēles, pirmā no tām – jau piektdien viesos pret "Pārdaugavas Bigfoots" komandu. Ar 20 punktiem 10 spēlēs carnikavieši turnīra tabulā ieņem otro vietu un par trim punktiem apsteidz tuvākos sekotājus "Nūjas.lv" un FK "Ādaži" komandas.

Izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā superlīgas 7. un 8. vietas ieguvēji sacentīsies ar rangā zemāk esošajām Cerību līgas divām labākajām vienībām, bet no otrās kārtas "play off" turnīrā iesaistīsies arī pārējie klubi. Atbilstoši nolikumam ceturtdaļfinālā pirmo četru vietu ieguvēji rindas kārtībā izvēlēsies sev pretiniekus no pārējām četrām komandām.