27.03.2014 13:17

Pierīgas futbola komandas kuplina Zemgales čempionātu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas futbola komandas kuplina Zemgales čempionātu FK "Olaine"

Zemgales reģiona jauniešu telpu futbola čempionātā kopā ar Jūrmalas, Tukuma, Jelgavas un Dobeles komandām sacentušās arī vienības no Olaines, Salaspils, Ķekavas un Babītes.

Lielākos panākumus guva futbola kluba "Olaine" 2004. gadā dzimušo puišu komanda U-10 turnīrā. Zemgales čempionāta finālturnīrā viņi piecās spēlēs guva četras uzvaras, vienreiz nospēlēja neizšķirti, izcīnīja pirmo vietu un kvalificējās Latvijas reģionu čempionu finālsacensībām. Tajās olainieši ieņēma ceturto vietu aiz Rēzeknes, Liepājas un Gulbenes komandām un priekšā vienaudžiem no Smiltenes un Madonas.

Piekto vietu šajā vecuma grupā Zemgalē ieguva Salaspils sporta kluba "Kengaroos" futbolisti un sesto Ķekavas futbola kluba "Auda" jaunie spēlētāji.

Pierīgas novadu futbolisti Zemgales reģiona telpu futbola čempionātā ieguva godalgotas vietas vēl vairākās vecuma grupās. U-14 turnīrā otro vietu izcīnīja FK "Olaine" futbolisti un trešo vietu SK "Kengaroos". Salaspiliešiem arī otrā vieta U-12 grupas turnīrā un trešā vieta U-9 turnīrā. Vienu pozīciju aiz godalgotā trijnieka ieņēma FK "Auda" U-15 futbola komanda un FK "Olaine" U-11 komanda.

Šīs nedēļas nogalē notiks pēdējie Zemgales reģiona telpu futbola čempionāta finālturnīri divās jaunākajās vecuma grupās. Turnīrā U-7 grupā piedalīsies FK "Olaine" un SK "Kengaroos" komandas, bet U-8 grupā – SK "Kengaroos" un SK "Babīte" komandas.