26.03.2014 14:30

Latvijas handbolistes Grieķijā sāk ar sakāvi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Četru Stopiņu novada handbola komandas spēlētāju pārstāvētā Latvijas dāmu valstsvienība piedzīvojusi pamatīgu zaudējumu Grieķijas pilsētā Larisā notiekošā Eiropas Handbola federācijas "Challenge Trophy" turnīra pirmajā spēlē.

Pirmo puslaiku mājinieces grieķietes beidza ar pieciem precīziem metieniem pēc kārtas un iekrāja astoņu vārtu pārsvaru (18:10). Pēc pārtraukuma cīņa bija līdzīgāka, vienubrīd starpība saruka līdz "mīnus 7", taču izredžu atspēlēties Latvijas handbolistēm nebija daudz – zaudējums 19:29.

Kā zināms, četras spēlētājas – Anete Čeiča, Annija Ozoliņa, Ramona Liepiņa un Elza Seržante –, kā arī izlases galvenā trenere Ginta Ozoliņa valstsvienībā pārstāv Stopiņu novada handbola komandu. Pirmajā spēlē E. Seržante izcēlās ar četriem gūtiem vārtiem.

Latvijas izlase A apakšgrupas turnīrā ceturtdien tiksies ar Moldovas izlasi un piektdien ar Beļģiju. Divas labākās komandas iekļūs pusfinālā, bet abas pārējās izspēlēs turnīru par 5.–8. vietu. B apakšgrupā sacenšas Bulgārija, Igaunija, Izraēla un Armēnija. Turnīrs ritēs līdz 30. martam.

"Challenge Trophy" turnīrā piedalās spēlētājas, kas dzimušas 1991. gadā un jaunākas.