24.03.2014 14:57

Mazie motokrosa braucēji Igaunijā triumfē posmā un kopvērtējumā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mazie motokrosa braucēji Igaunijā triumfē posmā un kopvērtējumā motokross.lv

"Adrenalin Arena Cup" motokrosa sacensībās bērniem Igaunijā pēdējā trešajā posmā atkal dominēja latviešu jaunie sportisti.

Kausa izcīņas pirmajās sacensībās uzvaru bija izcīnījis mārupietis Edvards Bidzāns, otrajās labākais bija Jānis Kubuliņš no Gulbenes novada, bet trešajā posmā divu braucienu summā uzvarēja krimuldietis Kārlis Alberts Reišulis.

Pēdējā posma kvalifikācijas braucienā 50 kubikcentimetru klasē jau sīva cīņa valdīja starp Jāni Kubuliņu un Kārli Albertu Reišuli, taču finišā ātrākais bija Kārlis. Trešais bija igauņu sportists Rihards Pats un ceturtais Edvards Bidzāns, ziņo motokross.lv.

Finālbraucienos latviešiem veicās ļoti labi. Abos braucienos pirmais finišēja Kārlis, otrais abas reizes bija Jānis (par spīti tam, ka otrajā braucienā viņam nokrita sēdeklis), bet trešo vietu ieņēma Edvards. Līdz ar to arī šoreiz latviešu puikas bija nepārspējami, un uz goda pjedestāla kāpa tikai latvieši.

Triju posmu kopvērtējumā uzvaru "Adrenalin Arena Cup" izcīnīja Edvards Bidzāns, otro – Kārlis Alberts Reišulis un trešo – Jānis Kubuliņš.

Pirmo vietu 50 kub.cm mini klasē trešajā posmā izcīnīja piecus gadus vecais Jānis Reišulis.