23.03.2014 16:22

Florbolā vienas finālistes vēl nezināmas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Florbolā vienas finālistes vēl nezināmas Latvijas Florbola savienība

Latvijas dāmu florbola čempionātā FK "Ķekava" un RSU pusfināla sērijā uzvarētāju noteikšanai būs nepieciešama izšķirošā piektā spēle. "Ķekavas Bulldogs" jau gatavojas mačam par trešo vietu.

FK "Ķekava" un Rīgas Stradiņa universitātes komandu sērijas trešajā spēlē turpinājās mazrezultatīva cīņa, kāda bija vērojama arī abos pirmajos mačos (4:2, 2:3). Ķekavietes spēles vidū ieguva divu vārtu pārsvaru, taču rīdzinieces nākamo desmit minūšu laikā panāca izlīdzinājumu 2:2. Tad Ķekavas florbolistēm izdevās gūt trīs vārtus četru minūšu laikā un pēc tam vēl vienus – uzvara 6:2.

Pa diviem vārtiem ķekaviešu labā guva Ieva Jurkāne un Alīna Logina, bet Dina Štāle nopelnīja četrus rezultativitātes punktus (vārti un trīs rezultatīvas piespēles).

Ceturtajā spēlē, tāpat kā otrajā, uzvarētājas pamatlaikā noskaidrot neizdevās. RSU florbolistes divreiz izvirzījās vadībā, taču Ķekavas komanda, pateicoties D. Štāles precīzajiem metieniem, abas reizes atspēlējās. Pagarinājumā veiksmīgākas atkal bija rīdzinieces, kuras trešās minūtes beigās guva uzvaras vārtus (3:2) un vēlreiz izlīdzināja rezultātu sērijā (2:2).

Pusfināla sērijas izšķirošā piektā spēle notiks otrdien plkst. 20.45 Lielvārdē, kur laukuma saimnieču statusā būs FK "Ķekava" florbolistes.

Otrajā pusfināla sērijā, kurā tikās sezonas līderes Kocēnu "Rubenes" florbolistes un "Ķekavas Bulldogs", īsta cīņa nesanāca arī trešajā spēlē. "Rubene", kas pirmajās divas spēlēs uzvarēja 11:6 un 13:3, šoreiz uzvarēja 10:3 un pabeidza sēriju ar 3:0. "Buldodžu" labā divus vārtus guva Inga Ametere.

"Ķekavas Bulldogs" kluba spēlētājas aizvadīs spēli par trešo vietu ar FK "Ķekava"–RSU izšķirošās piektās spēles zaudētājām.