22.03.2014 22:59

Babītes futbolisti uzvar Pierīgas novadu turnīrā (papildināta)

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babītes futbolisti uzvar Pierīgas novadu turnīrā (papildināta) Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Finālturnīrā ielaižot tikai divus vārtus trijās spēlēs, par Pierīgas novadu sporta spēļu telpu futbola sacensību uzvarētāju kļuvusi Babītes novada komanda.

Sestdien Ulbrokā notikušajā finālturnīrā par 1.–4. vietu bija pulcējušies nedēļu iepriekš notikušo priekšsacīkšu turnīru četri pirmo vietu ieguvēji.

Uzvaras visās trijās spēlēs guva Babītes novada futbolisti, kuri ar 2:0 uzvarēja Baldoni un Ķekavu un ar 4:2 Stopiņu novada komandu.

Otrajā vietā ierindojās Baldones novada telpu futbola komanda, kas uzvarēja abās pārējās spēlēs – 1:0 pār Ķekavu un 4:1 pār Stopiņiem. Bet trešo vietu izcīnīja laukuma saimnieki, kuri ar 8:1 sagrāva ķekaviešus.

Zaķumuižā notikušajā turnīrā par 5.–8. vietu uzvarēja Olaines novada futbolisti, kuri ar 5:4 uzvarēja Siguldu, ar 8:0 Mārupi un ar 5:2 Ropažus. Sesto vietu kopvērtējumā ieņēma siguldieši, septīto ropažnieki un astoto mārupieši.

Visbeidzot turnīrā par 9.–11. vietu divas uzvaras guva Salaspils novada futbolisti, kuri ar 7:4 pārspēja kopvērtējuma desmitās vietas ieguvējus Mālpils novada komandu un ar 5:2 Sējas novadu, kas palika priekšpēdējā 11. vietā. Pēdējo divpadsmito ieņēma Saulkrastu novads.