21.03.2014 09:56

Ikšķile un Carnikava bēg no konkurentiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(2 balsojumi)
Ikšķile un Carnikava bēg no konkurentiem Latvijas Florbola savienība

Pēc kārtējām uzvarām pārsvaru pār sāncenšiem Rīgas atklātā florbola čempionāta superlīgas turnīrā palielinājuši Ikšķiles un Carnikavas klubu spēlētāji.

Florbola klubs "Ikšķile" septīto uzvaru pēc kārtas izcīnīja spēlē pret komandu "Fastum" – 5:3. Izšķirošo pārsvaru ikšķilieši guva otrajā trešdaļā, kad uz viņu trim gūtajiem vārtiem pretinieki atbildēja tikai ar vieniem.

Savukārt Carnikavas florbolisti ceturtdien savā laukumā pārliecinoši ar 10:3 pieveica "Pārdaugavas Bigfoots" komandu. Ar trim precīziem metieniem atzīmējās Rolands Ģērmanis.

Pēc aizvadītām deviņām spēlēm Rīgas čempionāta otrā posma ieskaitē līderiem FK "Ikšķile" florbolistiem ir 21 punkts, bet viņu tuvākajiem sekotājiem carnikaviešiem par diviem punktiem mazāk. Pa 14 punktiem ir trešajā un ceturtajā vietā esošajām "Nūjas.lv" un FK "Ādaži" vienībām.

25. martā Ikšķiles florbolisti savā laukumā uzņems "Pārdaugavas Bigfoots" komandu un FK "Ādaži" viesos tiksies ar "Paw J" florbolistiem, bet divas dienas vēlāk Carnikavas florbola klubs savās mājās sacentīsies ar "Fastum".