20.03.2014 13:57

Siguldas puikām divas bronzas Vidzemes čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldas puikām divas bronzas Vidzemes čempionātā arhīvs

Vidzemes jaunatnes čempionātā telpu futbolā, kas risinājās 13 vecuma grupās, piedalījušās arī komandas no Carnikavas, Ādažiem, Saulkrastiem, Sauriešiem, Ikšķiles, Krimuldas un Vangažiem.

Pie godalgām Pierīgas novadu pārstāvjiem gan izdevās tikai divās grupās. 2005. gadā dzimušo zēnu turnīrā futbola kluba "Super Nova" Siguldas komanda priekšsacīkstēs ar astoņām uzvarām desmit spēlēs ieņēma otro vietu, bet finālturnīrā ar sešu labāko komandu piedalīšanos guva divas uzvaras, bija vienīgie, kas atņēma punktus uzvarētājiem valmieriešiem (neizšķirts 1:1), piedzīvoja divus zaudējumus un izcīnīja trešo vietu.

Tikai vienu punktu siguldiešiem zaudēja bērnu un skolēnu sporta centra (BSSC) "Ikšķile" puikas, kuri ieņēma ceturto vietu, bet piektajā vietā ierindojās futbola kluba "Carnikava" zēnu komanda.

Trešo vietu kluba "Super Nova" Siguldas komanda izcīnīja arī gadu vecāko puišu grupā, kurā četru labāko komandu finālturnīrā piekāpās Smiltenes un Valmieras bērnu sporta skolu audzēkņiem un apsteidza vienaudžus no "FC Aizkraukle". Septīto vietu šajā grupā ieņēma BSSC "Ikšķile" mazie futbolisti.

No Pierīgas novadu komandu Vidzemes jaunatnes čempionātā sasniegtajiem rezultātiem vēl jāpiemin FK "Super Nova"/Sigulda ceturtā vieta U-14 vecuma grupā un septītā vieta U-12 grupā, kā arī FK "Ādaži" sestā vieta U-11 grupā. Vairākas komandas diezgan veiksmīgi startēja arī turnīros pašiem mazākajiem (U-7 un U-8), kuros vietas netika oficiāli sadalītas.

Šīs nedēļas beigās pēdējie finālturnīri notiks Zemgales jaunatnes čempionātā telpu futbolā, kur atzīstamus panākumus guvušas vairākas komandas no Olaines, Salaspils, Ķekavas un Babītes.