20.03.2014 12:16

Pierīgas basketbolistiem aug jaunā maiņa

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas basketbolistiem aug jaunā maiņa Latvijas Basketbola savienība un Mārupes sporta centrs

Latvijas Jaunatnes basketbola līgas rīkotā ""Kāruma" kausa" trešās kārtas turnīros 10 un 11 gadus vecajiem zēniem un meitenēm Pierīgas novadu komandām uzvaru krietni vairāk nekā zaudējumu.

Viens no turnīriem notika Salaspils sporta hallē, kur piecas uzvaras piecās spēlēs guva mājinieki – Igora Miglinieka sporta skolas (IMSS) Salaspils U-10 puišu komanda, kas pieveica pretiniekus no Siguldas, Bauskas, Talsiem, Aizkraukles un Valmieras. Piecus panākumus guva arī IMSS Ikšķiles komanda, trīs uzvaras piecos mačos guva Mārupes sporta centra jaunie basketbolisti, bet siguldiešiem viens panākums četrās spēlēs.

U-11 grupas turnīrus bez zaudējumiem aizvadīja Ādažu un Mārupes puiši. Ādažnieki pārspēja abas VEF sporta skolas komandas, kā arī Valmieras un Saldus vienības, bet mārupieši – divas sporta skolas "Rīdzene" un divas Madonas komandas. IMSS basketbolisti no Ikšķiles guva vienu uzvaru četros mačos.

Labus panākumus guva arī Pierīgas meiteņu komandas U-11 vecuma grupā. I. Miglinieka sporta skolas basketbolistes pārspēja daugavpilietes un divas TTP skolas vienības no Rīgas un zaudēja vienīgi ogrēnietēm. Savukārt Berģu Mūzikas un mākslas skolas audzēknes uzvarēja vienaudzes no Liepājas, Rēzeknes un Līvāniem un vienīgi valmierietēm zaudēja ar divu punktu starpību. Sliktāk klājās IMSS meiteņu komandai U-10 grupā, kam šoreiz pie uzvarām tikt neizdevās.

""Kāruma" kausa" turnīra sezonas noslēguma posms paredzēts jūnija sākumā Rīgā.