19.03.2014 10:14

LSPA/Ķekavas novada volejbolistiem jābrauc uz Aizputi (papildināta)

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
LSPA/Ķekavas novada volejbolistiem jābrauc uz Aizputi (papildināta) Krišjānis Grantiņš

Nacionālās volejbola līgas pusfināla sērijā līdz divām uzvarām ķekavieši tiksies ar līgas debitantiem Aizputes komandu.

Negaidītu zaudējumu sērijas izšķirošajā trešajā spēlē otrdien piedzīvoja pagājušā gada Nacionālās līgas čempioni un šīs sezonas pamatturnīra uzvarētāji Kuldīgas novada sporta skolas/"K-volejs" volejbolisti (1:3 pret VK "Aizkraukle"). Līdz ar to pusfinālam kvalificējās VK "Ventspils" (2. vieta regulārajā sezonā), Aizpute (3.), LSPA/Ķekavas novads (5.) un VK "Aizkraukle" (8.).

Atbilstoši Nacionālās līgas nolikumam, vienā no pusfināliem savā starpā tiekas ranga augstākās un zemākās vietas īpašnieki. Tādējādi par vietu finālā cīnīsies volejbola klubs "Ventspils" un VK "Aizkraukle", kā arī LSPA/Ķekavas novads un Aizputes komanda.

Pirmo spēli ķekavieši aizvadīs sestdien plkst.19 izbraukumā, bet svētdien plkst. 17 uzņems kurzemniekus Baložu vidusskolas zālē. Ja būs nepieciešama izšķirošā trešā spēle, tā notiks otrdien Aizputē.

Šosezon Ķekavas un Aizputes volejbolisti aizvadījuši divas savstarpējās spēles, un katra komanda guva pa vienai uzvarai savā laukumā – Baložos mājinieki bija pārāki piecos setos, bet Aizputē vietējā komanda uzvarēja četros.

Kā zināms, ceturtdaļfinālā LSPA/Ķekavas novada volejbolisti ar 2:0 (3:1, 3:2) uzvarēja pagājušās sezonas finālistus VK "Mārupe". Savukārt Aizputes komanda divreiz ar 3:1 pieveica Rīgas Tehniskās universitātes vienību.

(papildināta ar spēļu kalendāru)