18.03.2014 12:28

Ķekavas novada mākslas vingrotājai Rīgas vicečempiones tituls

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas novada mākslas vingrotājai Rīgas vicečempiones tituls Ķekavas novada sporta skola

Ķekavas novada sporta skolas Baložu nodaļas audzēkne Jana Ašmenska izcīnījusi otro vietu Rīgas pilsētas jaunatnes meistarsacīkstēs mākslas vingrošanā.

Deviņus gadus vecā treneres Irinas Zambžickas audzēkne sacensībās ceturtajā sporta klasē četros vingrojumos – bez priekšmeta, ar auklu, vālītēm un priekšmetu pēc izvēles – summā savāca 44,783 punktus. Uzvarētāja Arīna Jevstafjeva nopelnīja 46,000 punktus, liecina Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldes informācija.

Jāpiezīmē, ka nedēļu iepriekš Jana piedalījās Jūrmalas pilsētas atklātajā čempionātā mākslas vingrošanā un izcīnīja pirmo vietu, bet pirmo un trešo vietu otrajā sporta klasē ieņēma attiecīgi Nikola Jēkabsone un Aurēlija Hincenberga.

Rīgas čempionātā individuālajās sacensībās piektajā sporta klasē Ķekavas novada sporta skolas mākslas vingrotājas palika patālu no līderēm – Emmijai Ivulei 23. vieta un Anastasijai Sutirinai 25. vieta.

Ķekavas novada mākslas vingrotājas Rīgas pilsētas jaunatnes meistarsacīkstēs startēja arī grupu vingrojumos. Piektajā sporta klasē ķekavietes Elīza Bērziņa, Emmija Ivule, Anastasija Sutirina, Marta Nudiena un Alise Gucane izcīnīja otro vietu, bet otrajā sporta klasē ieņēma sesto vietu astoņu komandu konkurencē.