17.03.2014 15:30

"Mārupes kausā" vietējiem "bruņiniekiem" trešā vieta

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Tīraines sporta kompleksā aizvadīts basketbola 3:3 turnīrs "Mārupes kauss 2014", kuru organizēja Mārupes sporta centrs un kurā turnīros divās vecuma grupās piedalījās 24 komandas.

No mājiniekiem vislabāk veicās "Mārupes bruņiniekiem", kuri izcīnīja trešo vietu U-10 vecuma grupas (2004. g. dz.) turnīrā. Apakšgrupas turnīra vienīgajā notikušajā spēlē mārupieši ar 32:4 pieveica Tukuma sporta skolas komandu, izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā uzvarēja "Mārupes pirātus", pusfinālā piedzīvoja vienīgo zaudējumu pret DSN ("Daugavas" sporta nama) pirmo komandu, bet spēlē par trešo vietu uzvarēja Āgenskalna sākumskolas vienību.

"Mārupes pirāti" ar divām uzvarām piecās spēlēs noslēgumā ierindojās septītajā vietā, bet pirmās divas vietas ieņēma DSN vienības.

Turnīrā U-9 vecuma grupā (2005. g. dz.) mājinieki nebija pārstāvēti, toties piedalījās komandas no Ķekavas, Baldones un Ikšķiles. Labāk veicās ķekaviešiem, kuri, tāpat kā "bruņinieki", vienīgo zaudējumu piedzīvoja pusfināla spēlē un izcīnīja trešo vietu.

Pirmās divas vietas ieguva reģionālā sporta centra "Sarkandaugava" un Āgenskalna sākumskolas jaunie basketbolisti. Baldones komanda ierindojās septītajā vietā, bet Igora Miglinieka sporta skolas audzēkņi uzvarēja turnīrā par 9.–12. vietu.

Jau otrdien un trešdien Mārupes un vairāku citu Pierīgas novadu zēnu komandas piedalīsies Latvijas Jaunatnes basketbola līgas rīkotajos "Kārums kausa" turnīros Rīgā un Salaspilī.