17.03.2014 10:12

Noskaidroti Pierīgas telpu futbola finālturnīra dalībnieki

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(2 balsojumi)
Ropažu un Ķekavas novadu komandu spēle Ropažu un Ķekavas novadu komandu spēle Evita Eglāja

22. martā Ulbrokā par Pierīgas labākās telpu futbola komandas titulu sacentīsies Stopiņu, Baldones, Babītes un Ķekavas novadu pārstāvji.

Nedēļas nogalē notika četri Pierīgas novada sporta spēļu telpu futbola priekšsacīkšu turnīri, kuru uzvarētāji ieguva tiesības piedalīties finālā. Tiesa, vienā no tiem notika tikai viena spēle – tā kā Zaķumuižā neieradās turnīram pieteiktā Krimuldas novada komanda, grupas uzvarētāji tika noteikti Ķekavas un Ropažu komandu savstarpējā mačā, kurā ķekavieši uzvarēja 3:2.

Pārliecinošu uzvaru triju komandu turnīrā Ulbrokā svinēja mājinieki Stopiņu novada futbolisti, kuri ar 7:1 pieveica Olaines komandu un ar 17:0 sagrāva Sējas novadu. Krietni sīvākas cīņas ritēja Mālpilī. Tur pirmo vietu izcīnīja Babītes novada komanda, kas ar 3:2 pārspēja otrās vietas ieguvējus siguldiešus un ar 6:1 mālpiliešus.

Visbeidzot Baldonē vienīgajā turnīrā ar četru komandu piedalīšanos pirmo vietu ieguva mājinieki, kuri ar 2:0 pārspēja Mārupi, ar 7:1 Saulkrastus un nospēlēja neizšķirti 5:5 ar Salaspili. Tālākajās vietās aiz baldoniešiem ierindojās mārupieši, salaspilieši un saulkrastieši.

Pierīgas sporta spēļu telpu futbola turnīrā par 5.–8. vietu, kas sestdien paredzēts Zaķumuižā, piedalīsies grupu otro vietu ieguvēji Siguldas, Mārupes, Ropažu un Olaines futbolisti, bet par 9.–11. vietu Mālpilī sacentīsies Sējas, Salaspils un Mālpils novadu komandas.