16.03.2014 18:46

Ķekavas florbolistēm viena uzvara četrās spēlēs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas florbolistēm viena uzvara četrās spēlēs Latvijas Florbola savienība

Latvijas dāmu florbola virslīgas pusfināla sērijās florbola kluba "Ķekava" un Rīgas Stradiņa universitātes cīņā rezultāts pēc pirmajām divām spēlēm ir neizšķirts, bet "Ķekavas Bulldogs" florbolistes piedzīvojušas divus zaudējumus.

Sērijas pirmajā spēlē pret RSU komandu sestdien Lielvārdē FK "Ķekava" spēlētājas, kuras bija mājinieču statusā, pirmās izvirzījās vadībā, taču otrās trešdaļas 18. sekundē jau nonāca zaudētājās 1:2. Pusminūti vēlāk ķekavietēm izdevās rezultātu izlīdzināt, perioda beigās atgūt vadību, bet sešas minūtes līdz beigām ar ceturto precīzo metienu nosargāt uzvaru 4:2.

Divus vārtus FK "Ķekava" labā guva Ieva Jurkāne, kura tika atzīta par labāko spēlētāju savā komandā, pa vieniem – Anna Žižkuna un Sintija Kalvāne.

Svētdien otrajā spēlē ar pamatlaika 60 minūtēm uzvarētāju noteikšanai izrādījās par maz. Pēc Alīnas Loginas un Ievas Jurkānes precīzajiem metieniem FK "Ķekava" divreiz izvirzījās vadībā, taču studentes abas reizes atspēlējās un pagarinājuma trešajā minūtē guva uzvaras vārtus – 3:2 un sērijā 1:1.

Otrajā pusfināla sērijā intrigas ir krietni mazāk – regulārās sezonas uzvarētājas Kocēnu "Rubenes" florbolistes savā laukumā divreiz pārliecinoši pieveica "Ķekavas Bulldogs" komandu 11:6 un 13:3. Pirmajā spēlē trīs vārtus ķekaviešu labā guva Aija Vancāne.

Pusfināla trešās un ceturtās spēles paredzētas 22. un 23. martā.