16.03.2014 16:43

Latvijas ziemas čempionāta posmā iejādē uzvar ķekaviete

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Sporta centra "Kleisti" slēgtajā manēžā notikušajās Latvijas Jātnieku federācijas (LJF) ziemas čempionāta otrā posma sacensībās iejādē uzvaru izcīnīja ķekaviete Gundega Krīgere ar zirgu Donnerwelle.

Sarežģītākajā shēmā "Vidējā balvā I" pagājušā gada Ķekavas novada labākā sportiste Gundega Krīgere ar zirgu Donnerwelle (sporta klubs "GK Sport") uzrādīja rezultātu 65,04 %. Otro vietu ieguva Agnese Kukaine ar Londay Light no Jaunmārupes jāšanas sporta kluba "Temperaments" (64,61 %), bet trešajā vietā ierindojās Terēze Rozenberga ar Kivi no lietišķo sporta veidu kluba "Harmonija" (63,60 %).

"Zirgs uzvedās labi. Lai gan bija nervozāks nekā parasti, ar elementiem tikām galā normāli, gan pieļaujot nelielas kļūdiņas. Labi, ka sacensības vērtēja ārzemju tiesnese, jo tas dod citu skatījumu, palīdz gatavoties tālāk. Protams, viņa neatklāja kādas mums pavisam nezināmas lietas, taču skatījums no cita redzes punkta vienmēr ir noderīgs," LJF preses dienestam atzina Gundega Krīgere.

Sacensības tiesāja starptautiskās kategorijas arbitre no Krievijas Irina Ludina, kura augstu novērtēja mūsu sportistu sniegumu un LJF darbu iejādes disciplīnā, kā arī vadīja semināru nodarbības.

Citās shēmās uzvarēja: "Mazā balva" – Agnese Kukaine ar Dionu Haleju (JSK "Temperaments"), "Shēma III" – Agnese Kukaine ar Lumeni (JSK "Temperaments"), juniori – Laura Ivanova ar Monte-Cristo (JSK "Ambers"), "Shēma II-OC" – Terēze Rozenberga ar Kvarc (LSVK "Harmonija"), "Sēma II-AM" – Edīte Vāgnere ar Lobiju (JSK "Zelta pakavs"), "Shēma I-OC" – Terēze Rozenberga ar Koleru (LSVK "Harmonija"), "Shēma I-AM" – Katrīne Buša ar Etīdi (ZS "Tīraines staļļi"), bērni – Sabīne Saļma ar Lering (JK "Erceni").

Latvijas ziemas čempionāta trešais posms paredzēts 5. aprīlī.