16.03.2014 15:41

Salaspils frisbija spēlētājas nosargā Latvijas čempioņu titulu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils frisbija spēlētājas nosargā Latvijas čempioņu titulu Latvijas Frisbija federācija

Salaspils sporta hallē divas dienas notikušajā Latvijas frisbija čempionāta finālturnīrā telpās mājinieces revanšējas Ogres komandai "Moments" par zaudējumu cīņā par pirmo vietu Latvijas Frisbija līgas turnīrā.

Latvijas čempionāta dāmu turnīru labākās komandas, ņemot vērā divos apļos aizritējušā Latvijas Frisbija līgas turnīra rezultātus, sāka uzreiz no pusfināla. Salaspils FK spēlētājas spēlē par vietu finālā sīvā cīņā ar 11:10 pārspēja "KCN Rīga" komandu, bet izšķirošajā mačā par pirmo vietu un Latvijas čempioņu titulu uzvarēja Ogres "Momentu" 15:13.

Salaspilietes Latvijas čempionātā telpās bija uzvarējušas arī pagājušajā gadā.

Vīru turnīrā laukuma saimniekiem tik labi neveicās. "Salaspils WT" frisbijisti, kuri Frisbija līgā bija ierindojušies otrajā vietā, pusfinālā ar 8:11 piekāpās "Flying Worms" komandai no Ventspils un finālam nekvalificējās, toties mačā par trešo vietu ar 13:10 uzvarēja "SoulFly UD" no Rīgas.

Iepriekš notika rangā zemāk esošo komandu turnīrs, kura kopvērtējumā sesto vietu Latvijas čempionātā ieguva Salaspils frisbija kluba junioru komanda. Salaspilieši ar 11:10 uzvarēja Daugavpils Universitāti, ar 2:13 zaudēja "Flying Worms" un ar 11:8 piekāpās vēl vienai Ventspils komandai "Probably Some Latvians". Salaspils junioru sesto vietu ieņēma arī Latvijas Frisbija līgas turnīrā.