14.03.2014 19:16

Stopiņu futbolisti – Rīgas čempionāta trešās līgas čempioni

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Sezonu Stopiņu novada telpu futbola komanda beidza trešajā vietā, taču, ņemot vērā turnīra nosacījumus, kļuva par trešās līgas zelta medaļu ieguvējiem. Sudrabs ropažniekiem.

Rīgas telpu futbola čempionāta dalībnieku vidū ir arī Latvijas čempionāta augstākās līgas komandu fārmklubi, kuri turnīra laikā ir tiesīgi piesaistīt galveno komandu spēlētājus, taču piedalās ārpus konkurences un uz godalgām kopvērtējumā nepretendē.

Stopiņu komanda sezonu Rīgas čempionātā pabeidza ar uzvaru 5:3 pār "PB Line" komandu un 24 punktiem. Par trešās līgas turnīra uzvarētājiem kļuva SK "Inter P" futbolisti (28 p.) un otro vietu ieņēma Garkalnes "Rakari G" komanda (24 p.), taču, tā kā abas šīs komandas pieminēto fārmklubu statusā piedalījās ārpus konkurences, par trešās līgas čempioniem kļuva Stopiņu futbolisti.

Vienu vietu aiz viņiem finišēja "LKR Ropaži" futbolisti (21 p.), kas līdz ar to kļuvuši par sudraba medaļu laureātiem.

Trešās līgas turnīru par 9.–14. vietu desmitajā pozīcijā beidza Ķekavas novada telpu futbola komanda, "ASK Kadaga/Ķekava", kam arī bija fārmkluba statuss, ierindojās 13. vietā. Savukārt turnīrā par 15.–20. vietu uzvarēja FK "Taipans"/Saulkrasti futbolisti.

Piekto vietu Rīgas čempionāta otrajā līgā – vai ceturto, atskaitot ārpus kārtas startējušo un uzvarējušo "Arigo M" komandu – ieņēma Olaines FK futbolisti. No ceturtās vietas ieguvēja un bronzas laureāta "Jaunā Dinamieša" olainieši atpalika par diviem punktiem

Otrās līgas rezultatīvākā spēlētāja statusu saglabāja Olaines FK uzbrukuma līderis Dmitrijs Plukaitis ar 46 gūtajiem vārtiem.

Turnīros par zemākajām pozīcijām 14. vietā otrajā līgā ierindojās Baldones komanda, 15. vietā FK Ķekava/Kadaga, 16. vietā Latvijas Sporta aģentūra/Salaspils FC un priekšpēdējā 19. vietā FK "Jaunolaine".

Šajās brīvdienās četrās sporta zālēs notiks Pierīgas novadu sporta spēļu telpu futbola priekšsacīkšu turnīri.