13.03.2014 20:55

FOTO: Pirmajā raundā LSPA/Ķekavas novads pārspēj Mārupi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FOTO: Pirmajā raundā LSPA/Ķekavas novads pārspēj Mārupi Krišjānis Grantiņš

Nacionālās volejbola līgas ceturtdaļfināla pirmo spēli ceturtdien Tīraines sporta kompleksā savā starpā aizvadīja Pierīgas komandas – laukuma saimnieki volejbola klubs "Mārupe" uzņēma LSPA/Ķekavas novada volejbolistus.

Šosezon mārupieši un ķekavieši jau bija aizvadījuši divas savstarpējās spēles, un katra komanda guvusi pa vienai uzvarai, turklāt abos gadījumos pārāki bija viesi. Šī tradīcija netika lauzta arī šoreiz.

Pirmā seta galotnē pārāki izrādījās ķekavieši (25:23), otrajā viņi jau bija galvas tiesu pārāki (25:12). Trešajā mārupiešiem izdevās vienu setu atgūt (25:21), bet ceturtā seta izskaņā atkal virsroku ņēma LSPA/Ķekavas novada komanda (27:25), kas līdz ar to svinēja uzvaru 3:1 un izvirzījās vadībā ceturtdaļfināla sērijā līdz divām uzvarām.

Nedaudz mainīts iepriekš izziņotais ceturtdaļfināla maču norises laiks un vieta. Otrā spēle notiks svētdien plkst. 19 Baložu vidusskolā Ķekavas novadā. Ja būs nepieciešama izšķirošā trešā cīņa, tā notiks 18. martā plkst. 20 Mārupes sporta kompleksā.

Jāatgādina, ka pamatturnīru pagājušā gada Nacionālās līgas vicečempioni VK "Mārupe" volejbolisti beidza ceturtajā vietā, "play off" pirmajā kārtā iegūstot laukuma priekšrocības, bet LSPA/Ķekavas novads starpfinišu sasniedza piektajā vietā.