11.03.2014 16:28

Babītes novusisti paliek pussoli no medaļām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babītes novusisti paliek pussoli no medaļām arhīvs

Latvijas virslīgas čempionātā novusā Babītes novada komanda ierindojusies piektajā vietā, trešās vietas ieguvējiem kopvērtējumā zaudējot tikai vienu punktu.

Pēdējā turnīrā Babītes novusa spēlētāji izcīnīja divas uzvaras un piedzīvoja vienu zaudējumu. Viņi pārliecinoši ar 34:16 pieveica Naukšēnu novada komandu "Kunturi" un ar 31:19 "Rīgas Taksometru parka" komandu, taču ar 17:33 piekāpās valmieriešiem, kuri jau pirms pēdējās kārtas praktiski bija nodrošinājuši Latvijas čempionu titulu. Babītes vienības sastāvā spēlēja Gaidis Čoders, Ainārs Grosens, Juris Grosens, Andris Kapenieks, Igors Ramba un Alfrēds Reinsons.

Čempionāta noslēgumā Babītes novusisti 15 mačos savāca 32 punktus (10 uzvaras, 5 zaudējumi). Uzvarētājiem Valmieras komandai bija 42 punkti, otrās vietas ieguvējiem no Cesvaines 35 punkti un bronzas laureātiem Talsi/"Klondaika" vienībai 33 punkti. Ar 32 punktiem finišēja arī Daugavpils "LPS Promieņ" komanda, kas pēc papildrādītājiem ieņēma ceturto vietu.

11. vietā 16 komandu konkurencē ar 15 punktiem ierindojās Ķekavas novusa komanda, kas pēdējā kārtā ar 31:9 apspēlēja Tukumu un ar vienādu rezultātu 23:27 zaudēja Rīgas komandai "Rokāde" un Talsi/"Klondaika" novusistiem. Ķekaviešus čempionātā pārstāvēja Mikus Andersons, Gunārs Evers, Juris Firsts, Ritvars Kauss, Juris Pūpols un Guntars Stepiņš.

Jau šīs nedēļas nogalē sāksies Latvijas atklātais dubultspēļu čempionāts novusā.