10.03.2014 15:37

Florbolistēm ģenerālmēģinājumi pirms izslēgšanas spēlēm

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Florbolistēm ģenerālmēģinājumi pirms izslēgšanas spēlēm Latvijas Florbola savienība

Līdz Latvijas florbola dāmu virslīgas pamatturnīra beigām atlicis aizvadīt vienu spēli, kas vairs nevar ietekmēt vietu sadalījumu noslēguma tabulā. Zināmi arī izslēgšanas turnīra pirmās kārtas pāri.

Nedēļas nogales spēlēs pēdējās izmaiņas vietu sadalījumā varēja ieviest "Ķekavas Bulldogs" kluba florbolistes, kurām bija iespēja tabulā apsteigt čempiones Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) florbolistes un pakāpties uz trešo vietu.

Pārliecinošā uzvara 7:2 viesos pār FK "Ādaži" ķekavietes pietuvināja trešajai pozīcijai (pa trim vārtiem guva Inga Ametere un Aija Vancāne). Taču dienu vēlāk pirmā posma pēdējā mačā "buldodzes" piedzīvoja pamatīgu sakāvi 2:10 pret Kocēnu "Rubeni", kas nozīmēja palikšanu ceturtajā vietā un tikšanos ar pārliecinošajām sezonas līderēm "Rubenes" florbolistēm vēlreiz pusfinālā.

Svētdien vakarā notika RSU un florbola kluba "Ķekava" spēle, kas vairs neko neietekmēja turnīra tabulā, toties bija interesanta ar to, ka arī šajā mačā laukumā tikās nākamās sāncenses pusfināla sērijā. Mazliet veiksmīgākas izrādījās rangā augstāk esošās ķekavietes – 3:1.

Virslīgas regulārās sezonas pēdējā spēlē trešdien RSU florbolistes tiksies ar florbola klubu "'Ādaži", kas ar astoņiem punktiem debijas sezonā palika pēdējā piektajā vietā. Bet sestdien un svētdien notiks pusfināla pirmās spēles: FK "Ķekava" (37 punkti) – RSU (24 p.) un "Rubene" (54 p.) – "Ķekavas Bulldogs" (24 p.).