08.03.2014 09:47

Siguldas basketbolisti zaudē Cēsīs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas spēlē siguldieši viesos piekāpjas "Dārznieks"/Cēsis komandai, kas atšķirībā no saviem pretiniekiem joprojām cīnās par iekļūšanu izslēgšanas turnīrā.

Pirmā puslaika lielāko daļu vadībā bija cēsnieki, kuri otrās ceturtdaļas vidū gan uz brīdi nonāca zaudētājos (22:23), taču nekavējoties atbildēja ar desmit punktiem pēc kārtas un atpūtā devās ar desmit punktu pārsvaru (35:25).

Trešajā ceturtdaļā būtiskas izmaiņas rezultāta starpība nenotika, turklāt ceturto piezīmi bija nopelnījis BK "Sigulda" uzbrukuma līderis Ingars Danbergs. Taču viņa vietā veiksmīgi spēlē atgriezās spēlējošais treneris Klāvs Bedrītis, kurš guva sešus punktus pēc kārtas un sadeldēja starpību līdz 56:53.

Turpinājumā veiksmes brīži bija te vienai, te otrai komandai, tomēr beigās sekmīgāki bija Cēsu basketbolisti, kuri svinēja uzvaru 84:72. Siguldas komandas labā I. Danbergs guva 26 punktus, K. Bedrītis 18 un Toms Bitītis 11 punktus.

LBL3 turnīra tabulā siguldieši saglabā ceturto vietu (17 uzvaras, 6 zaudējumi). Līderpozīcijās joprojām ir Salacgrīvas komanda (21-2), kurai seko Saulkrastu un RTU vienības (pa 19-4), bet piektajā vietā ir Carnikavas basketbolisti (15-8).

Pamatturnīrā vairumam komandu atlicis aizvadīt pa trim spēlēm, pēc kura astoņi labākie klubi izslēgšanas turnīrā turpinās cīņu par medaļām.