07.03.2014 14:01

Pierīgas klubiem cīņas par medaļām telpu futbola čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas klubiem cīņas par medaļām telpu futbola čempionātā fta.lv

Rīgas futzāla čempionāta trešajā līgā otrās un trešās vietas ieguvēji kļūs zināmi tikai turnīra pēdējā kārtā.

Divu Pierīgas komandu savstarpējā spēlē "LKR Ropaži" savā laukumā piekāpās Garkalnes vienībai "Rakari G" 0:3. Vēl ropažnieki ar 4:5 zaudēja "PB Line" komandai un ar 2:1 uzvarēja "Darba rezerves". Savukārt garkalnieši divreiz tikās ar pirmo vietu jau nodrošinājušajiem "Inter P" futbolistiem, un ar vienādu rezultātu 3:0 katra vienība guva pa vienai uzvarai.

Pirms pēdējās kārtas spēlēm vienāds punktu skaits (pa 21) ir trim komandām – "Rakari G", "LKR Ropaži" un arī Stopiņu futbola klubam, kas pēdējā mačā zaudēja FK "Laikmets" 4:5. Trīs Pierīgas vienības turnīra tabulā dala 2.–4. vietu, turklāt Garkalnes un Ropažu futbolisti pēdējā spēlē tiksies savā starpā. Tiesa, Pierīgas komandu strīdā par godalgām vēl var iejaukties "PB Line" spēlētāji, kuriem ir viens punkts mazāk.

Rīgas čempionāta otrās līgas turnīru beiguši Olaines FK futbolisti, kuri pēdējā spēlē, pateicoties Dmitrija Plukaiša pieciem gūtajiem vārtiem, ar 8:5 pārspēja līderus "Baltic International Bank". Šobrīd olainieši turnīra tabulā dala 4.–6. vietu, taču pozīciju noslēguma tabulā uzzinās pēc atlikušajām trim spēlēm ar citu komandu piedalīšanos.

Rīgas čempionāts gan otrajā, gan trešajā līgā noslēgsies nākamnedēļ, bet jau šīs nedēļas beigās notiks pēdējās spēles turnīros par zemākajām vietā, kuros piedalās vēl vairāki Pierīgas klubi.