04.03.2014 17:27

Olaines sporta centra kauss – "Olaines" hokejistiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olaines sporta centra kauss – "Olaines" hokejistiem Olaines sporta centrs

Trīs mēnešu garumā Olaines slidotavā notikušajā amatieru hokeja turnīrā pēc gada pārtraukuma triumfējuši mājinieki.

Finālsērijā līdz divām uzvarām "Olaines" komandai pretī stājās "Rīga 2013" hokejisti, kuri iepriekšējā turnīrā spēlēja ar nosaukumu "Medvedy" un ieņēma ceturto vietu. Šogad rīdzinieki pamatturnīrā bija piedzīvojuši tikai vienu zaudējumu un tika uzskatīti par galvenajiem favorītiem. Tomēr finālā pārāki izrādījās olainieši.

Pirmajā finālmačā "Rīga 2013" atspēlēja divu vārtu deficītu un četras sekundes līdz pamatlaika beigām panāca izlīdzinājumu 2:2, tomēr pēcspēles metienu sērijā uzvarēja "Olaine" 3:2. Izšķirošo "bullīti" realizēja Ingerts Balodis, informēja Olaines sporta centrā. Otrajā spēlē mājinieki jau bija pārāki, guva uzvaru 3:1 un atguva savā īpašumā pirms diviem gadiem izcīnīto balvu (pērn olainieši zaudēja finālā).

Toties sērija par trešo vietu vēl nav beigusies. Pirmajā spēlē "Olaine Juniors" komanda ar 5:3 uzvarēja "Piparus", bet otrajā mačā, Pēterim Smelteram realizējot izšķirošo pēcspēles metienu, ar 4:3 pārāki izrādījās "Pipari".

Iepriekš pusfinālos pamatturnīra uzvarētāji "Rīga 2013" ar 4:2 un 7:2 bija uzvarējuši "Olaine Juniors" komandu, bet "Olaine" divreiz pārspēja "Piparus" 1:0 un 6:1.

Par turnīra vērtīgāko spēlētāju atzina "Olaines" kluba spēlētāju Gintu Ritumu, labākā uzbrucēja balva tika viņa komandas biedram Rojam Ieviņam, labākā vārtsarga tituls Normundam Zvaigznem ("Rīga 2013"), bet labākā aizsarga tituls – Pēterim Smelteram ("Pipari").