04.03.2014 10:33

Frisbija līgā salaspiliešiem divas otrās vietas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Frisbija līgā salaspiliešiem divas otrās vietas www.frisbee.lv

Ar pēdējā posma spēlēm Salaspilī un Ogrē noslēgusies Latvijas Frisbija līgas regulārā sezona. Salaspils frisbija kluba komandas ierindojās otrajās vietās gan vīru, gan dāmu konkurencē.

Vīru turnīra pēdējā kārtā "Salaspils WT" komandai pēc "iesildīšanās" spēles pret Ventspils "Probably Some Latvians" (13:4) bija jāaizvada divas cīņas ar sīvākajiem konkurentiem par godalgotajām vietām. Ar minimālu pārsvaru 13:12 tika pieveikta cita Ventspils komanda "Flying Worms", taču izšķirošajā spēlē par pirmo vietu salaspilieši piekāpās "Ultimate Decision" komandai no Rīgas 6:12.

Rīdzinieki ar 14 uzvarām 14 spēlēs kļuva par Latvijas Frisbija līgas uzvarētājiem, bet "Salaspils WT" ar 12 uzvarām ierindojās otrajā vietā. Sesto vietu astoņu komandu konkurencē ieņēma Salaspils frisbija kluba junioru vienība, kas 14 mačos guva piecus panākumus.

Dāmu turnīrā pirmo vietu izcīnīja Ogres komanda "Moments", kas izcīnīja 11 uzvaras un piedzīvoja vienu zaudējumu. Viena uzvara mazāk un otrā vieta kopvērtējumā Salaspils FK komandai, kas pēdējā kārtā ar 15:3 pieveica "Hands Up", ar 13:6 "Ultimate Decision", taču ar 9:13 piekāpās trešās vietas ieguvējām "KCN Rīga".

Galvenās ziemas sezonas cīņas komandām vēl ir priekšā – 15. un 16. martā Salaspils sporta hallē notiks izslēgšanas turnīra spēles un tiks noskaidroti Latvijas frisbija čempioni telpās. Pērn Latvijas čempionu titulus izcīnīja "Salaspils WT" vīru un Salaspils FK dāmu komandas.