03.03.2014 15:47

"Garkalne/Livonia" regbisti pārbaudes spēlē zaudē "BaltRex-Šiauliai"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Garkalne/Livonia" regbisti pārbaudes spēlē zaudē "BaltRex-Šiauliai" Zigismunds Zālmanis, Nikon

Latvijas čempioni "Garkalne/Livonia" regbisti Olimpiskajā sporta centrā Rīgā aizvadījuši testa spēli pret "BaltRex-Šiauliai" komandu.

Latvijas čempionvienība šajā pārbaudes spēlē piedzīvoja zaudējumu. "Garkalne/Livonia" izdarīja divus piezemējumus – tas izdevās Artūram Kislem un Mārtiņam Rundānam. Ar spēli komandas galvenais treneris Marks Allens apmierināts nebija un pauda pārliecību, ka nepieciešami uzlabojumi un nākamajā pārbaudes spēlē būs izmaiņas, informēja Garkalnes kluba preses sekretārs Valters Nikans.

"Ļoti slikta komandas darbība, pārāk daudz individuālas spēles. Komandai vajadzētu sākt darboties kopā un panākt labāku sapratni par spēles plānu, kāds ir noteikts pirms mača. Bija arī pārāk daudz caurumu aizsardzībā, grupcīņās un "rakos" nebija aizsargāts cīņas pussargs. Arī spēles laikā bija ļoti slikta komunikācija starp spēlētājiem," atzina M. Allens.

"BaltRex-Šiauliai" pirms 2014. gada sezonas Lietuvā tika izveidota, apvienojoties jau tā spēcīgām divām Šauļu komandām "BaltRex" un "Šiauliai", lai dotu ievērojamāku pretsparu trešajam Šauļu klubam – "Vairas", kas daudzus gadus Lietuvā nav ticis pārspēts cīņā par kaimiņvalsts zelta medaļām.