28.02.2014 13:03

Olaines futbolisti izkrīt no labāko trijnieka

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olaines futbolisti izkrīt no labāko trijnieka fta.lv

Rīgas telpu futbola čempionāta otrās līgas turnīrā Olaines FK komanda pirms atlikušajām divām spēlēm saglabā izredzes uz medaļām.

Pēdējā spēlē Ogrē pret "FC Petrow" futbolistiem olainieši pēdējās piecās minūtēs pamanījās ielaist četrus vārtus un piedzīvoja zaudējumu 2:5. Turnīrā par 1.–8. vietu Olaines FK ar 16 punktiem ieņem sesto vietu, taču trešajā vietā esošajai "JakoSport" komandai ir tikai trīs punkti vairāk, bet vicelīderiem "Baltic International Bank" – četri.

Otrās līgas turnīrs turpināsies līdz 11. martam.

Nobeigumam tuvojas Rīgas telpu futbola čempionāts arī trešajā līgā, un kārtējās spēles turnīrā par 1.–8. vietu šonedēļ aizvadīja trīs Pierīgas klubi. Stopiņu komanda ar minimālu pārsvaru 1:0 uzvarēja "PB Line" futbolistus. "Sauso" uzvaru guva arī Garkalnes "Rakari G" – 3:0 pār "Gludi LM". Savukārt "LKR Ropaži" krietni rezultatīvākā cīņā viesos ar 6:4 pārspēja komandu "Laikmets".

Visas trīs Pierīgas komandas turpina savstarpējo cīņu par medaļām. Kad līdz turnīra beigām atlicis aizvadīt pa 2–3 mačiem, trešās līgas līderi ir kluba "Inter P" futbolisti (25 punkti), bet viņiem seko seko Stopiņu komanda (21), "Rakari G" un "LKR Ropaži" (pa 18 p.).