27.02.2014 12:41

Salaspils handbolistes turpina cīņas jaunatnes čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils handbolistes turpina cīņas jaunatnes čempionātā arhīvs

Salaspils sporta skolas komandas aizvadījušas kārtējās spēles Latvijas jaunatnes čempionātā divās vecuma grupās.

B vecuma grupas jaunietes (1998./99. g.dz.) otrā posma turnīru aizvadīja Dobelē, un Salaspils sporta skolas komanda trijās spēlēs guva vienu uzvaru – 24:11 pār Skrīveru jaunajām handbolistēm. Pārējos mačos salaspilietes ar 14:18 piekāpās Dobeles sporta skolas komandai un ar 15:17 Tērvetei.

Pēc pirmā apļa Salaspils vienība ar divām uzvarām sešās spēlēs septiņu komandu konkurencē ieņem piekto vietu. Trešo posmu komandas aizvadīs aprīlī Ludzā, ceturto – Jēkabpilī. Čempiones tiks noskaidrotas pēc diviem apļiem.

Jaunākās D2 grupas (2002. g.dz.) meitenes Latvijas jaunatnes čempionāta otro posmu aizvadīja Vaiņodē, un šoreiz Salaspils sporta skolu pārstāvēja tikai viena no divām pieteiktajām komanda – otrajai tika piešķirti pieci tehniskie zaudējumi 0:10. Salaspilietes ar 21:1 sagrāva Jēkabpils sporta skolu un piedzīvoja trīs neveiksmes – 5:20 pret Ludzu, 6:13 pret Dobeli un 5:10 pret Vaiņodi.

Pēc diviem apļiem līderes ar uzvarām visās desmit spēlēs šajā grupā ir ludzānietes, bet Salaspils handbolistes ar četrām uzvarām, vienu neizšķirtu un pieciem zaudējumiem ieņem ceturto vietu (otrā komanda ar bilanci 0-10 ir pēdējā sestajā vietā). Trešo un pēdējo apli D2 grupas komandas aizvadīs aprīļa sākumā Dobelē.

Šajās brīvdienās Latvijas čempionāta pēdējo posmu Salaspilī aizvadīs D1 grupas (2001. g.dz.) meitenes. Šajā grupā pārliecinošas favorītes ir salaspilietes, kuras vinnējušas visas astoņas līdzšinējās spēles.