19.02.2014 16:36

Salaspilieši demonstrē klasi armrestlinga Latvijas kausa pirmajā posmā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspilieši demonstrē klasi armrestlinga Latvijas kausa pirmajā posmā arhīvs

Salaspils roku cīņas meistari, lielākoties pārstāvot "Georgs 5" un "KokaRoka" komandas, iekļuvuši starp laureātiem gan pieaugušo, gan junioru sacensībās.

"Open" kategorijā vīriem svara kategorijā līdz 78 kilogramiem pirmo vietu cīņā gan ar labo, gan kreiso roku un līdz ar to arī kopvērtējumā izcīnīja titulētais Jānis Amoliņš. Raimonds Liepiņš bija otrais cīņā ar kreiso roku, trešais ar labo roku un summā ierindojās otrajā vietā.

Svara kategorijā līdz 86 kg otro vietu kopvērtējumā ieņēma Vladislavs Krasovskis. Viņš arī uzvarēja junioru sacensībās kategorijā virs 70 kg, kurā otro un trešo vietu ieņēma salaspilieši Artūrs Kalnačs un Agris Krūklis. Vīru konkurencē trešo vietu ieņēma Ingars Strazdiņš (kategorija līdz 70 kg) un ceturto – olainietis Uldis Staškevičs (95 kg).

Iesācēju grupā otro vietu izcīnīja Mārtiņš Ruškāns no Zaķumuižas, amatieru un U-21 grupā trešais bija salaspilietis Kaspars Grāvis, bet Juris Tomsons no Ropažiem guva uzvaru invalīdu sacensībās. Divas godalgas arī Salaspils dāmām – Sabīne Ļuta ierindojās trešajā vietā svara kategorijā virs 65 kg, bet Natālija Judina bija labākā iesācēju grupā.