19.02.2014 13:51

Pierīgas puikas sacenšas telpu futbola turnīros

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas puikas sacenšas telpu futbola turnīros www.ikskile.lv

Vairākās Pierīgas vietās aizvadīti telpu futbola turnīri dažāda vecuma puišiem, kuros laukuma saimnieki sasnieguši gluži labus rezultātus.

Ikšķiles vidusskolā notika Ziemas kausa izcīņa 2006. gadā dzimušiem zēniem. Sešu komandu vidū līdz ar divām mājinieku komandām "Tīģeri" un "Jaguāri" bija arī viesi no futbola kluba "Ādaži", kā arī Rīgas un Ogres.

Noslēgumā pa 12 punktiem – četrām uzvarām un vienam zaudējumam – bija "Ikšķiles Tīģeriem" un FK "Ogre" komandām, taču savstarpējā spēlē ar 1:0 pārāki bija mājinieki, kuriem tad arī tika pirmā vieta. "Jaguāri" un FK "Ādaži" jaunie futbolisti dalīja 5.–6. vietu. Par labākajiem spēlētājiem Ikšķiles komandās atzina Klāvu Paukšēnu un Mārtiņu Apsīti, bet ādažniekiem – Kristu Lauci.

Tostarp Ādažos notika vietējā futbola kluba rīkotais turnīrs "Ādažu futbola bums" 2003. gadā dzimušajiem puišiem, kurā piedalījās astoņas komandas. Laukuma saimnieki ar apakšgrupas turnīrā izcīnītajām divām uzvarām trijās spēlēs iekļuva finālturnīrā par 1.–4. vietu, kur piedzīvoja vienu zaudējumu un vienreiz nospēlēja neizšķirti, kopvērtējumā ierindojoties ceturtajā vietā.

Par turnīra uzvarētājiem kļuva Rīgas Futbola skolas audzēkņi, bet turnīra labākā aizsarga titulu izpelnījās FK "Ādaži" spēlētāja Tīna Ritenberga-Balode.

Kārtējie divi turnīri aizvadīti Garkalnes un Ādažu novada kausa izcīņā, ko rīko futbola skola "Garkalne". 2003. gadā dzimušo grupā ar uzvarām visās piecās spēlēs pirmo vietu izcīnīja Mārupes futbola klubs, bet garkalnieši ieņēma ceturto vietu.

Savukārt 2005. gadā dzimušo zēnu turnīrā, kurā piedalījās septiņas komandas un kas aizritēja divos posmos, pirmās četras vietas izcīnīja FK "Mārupe", futbola skola "Garkalne", "Ādažu Rakari" un "Ropažu Rakari".