18.02.2014 10:25

Carnikavas basketbolisti zaudē līderiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas turnīra līdergrupas komandu savstarpējā spēlē Carnikavas komanda savā laukumā zaudēja Salacgrīvas basketbolistiem.

Viesi pirmās ceturtdaļas vidū pārņēma vadību un to vairs neatdeva līdz spēles beigām. 12. minūtē Salacgrīvas komandas pārsvars pirmo reizi sasniedza desmit punktus (35:25). Mājiniekiem to uz brīdi izdevās samazināt līdz sešiem (41:35), taču pēc carnikaviešiem neveiksmīga otrā puslaika sākuma starpība sasniedza 19 punktus (44:63), un atlikušajā laikā Salacgrīvas komanda pretiniekiem nedeva reālas iespējas atspēlēties. Beigu rezultāts 73:86.

Rezultatīvākais Carnikavas kluba sastāvā ar 19 punktiem bija Jānis Pētersons, Kristaps Briedis un Rolands Dovgjallo guva pa 11 punktiem, bet melnā diena bija vienam no mājinieku līderiem Edgaram Vecumam – trāpīti tikai divi metieni no 13.

Salacgrīvas basketbolisti ar 18 uzvarām 20 spēlēs atkal izvirzījušies LBL3 turnīra tabulas pirmajā vietā. Viena uzvara un viena aizvadīta spēle mazāk ir Saulkrastu komandai, kas piektdien aizvadīs izbraukuma maču pret Rugāju vienību. Dienu iepriekš Madonā spēlēs basketbola klubs "Sigulda", kas ar 16 uzvarām 20 mačos ir trešajā vietā. Carnikavas komanda ir piektajā pozīcijā – 13 uzvaras 21 spēlē.