17.02.2014 10:39

Ulbrokas florbolistiem ražīga nedēļas nogale

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Divās Latvijas florbola virslīgas čempionāta spēlēs Ulbrokas/florbola skolas "Masters" spēlētāji guvuši 27 vārtus.

Ulbrokas komanda, kas jau zaudējusi cerības iekļūt izslēgšanas turnīrā, izbraukuma spēlēs vispirms ar 11:5 pieveica florbola klubu "Madona", bet pēc tam ar 16:2 sagrāva "Ķekavas Bulldogs" komandu. Pēteris Freimanis šajos divos mačos kopā guva septiņus vārtus un izdarīja sešas rezultatīvas piespēles.

Vīru virslīgā ar Pierīgas komandu piedalīšanos aizvadītas vēl divas spēles. Florbola klubs "Ķekava" ar 4:2 savā laukumā uzvarēja FK "Madona" florbolistus, bet "Ķekavas Bulldogs" vienībai spēlē ar FK "Rīga" uzvarai izrādījās par maz pat ar vienpadsmit gūtiem vārtiem – 11:15.

Brīdī, kad komandām pirmajā posmā atlicis aizvadīt pa vienai vai divām spēlēm, FK "Ķekava" ieņem sesto vietu, Ulbroka/FS "Masters" devīto un "Ķekavas Bulldogs" priekšpēdējo 13. vietu.

Dāmu virslīgas turnīrā trešo uzvaru izcīnījušas pastarītes FK "Ādaži" florbolistes, kuras pēcspēles metienu sērijā ar 6:5 pārspēja "Ķekavas Bulldogs" florbolistes. Dienu iepriekš "buldodzes" piekāpās arī turnīra līdervienībai Kocēnu "Rubenei" 4:7, bet FK "Ķekava" līdz ar uzvaru 4:2 pār Rīgas Stradiņa universitāti nostiprinājās turnīra tabulas otrajā vietā.

Pēdējās spēles Pierīgas komandas aizvadījušas Latvijas vīru pirmās līgas turnīrā. SK "Babīte" pagarinājumā ar 4:3 pārspēja Cēsu komandu "Lekrings", Centra grupā finišēja ceturtajā vietā un izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā tiksies ar Vidzemes grupas līderiem "Rubeni-1". Savukārt FK "Ādaži" florbolisti ar 7:6 uzvarēja Liepājas kluba "Kurši" otro komandu, ieņēma trešo vietu Vidzemes grupā un ceturtdaļfinālā cīnīsies ar Jelgavas novada vienību.