14.02.2014 14:34

Garkalnes "Rakari" uzvar Ādažos un Ulbrokā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Garkalnes "Rakari" uzvar Ādažos un Ulbrokā fta.lv

Rīgas telpu futbola čempionāta trešajā līgā Garkalnes futbola skolas komanda "Rakari-G" pēc diviem panākumiem pretendē uz medaļām.

"Rakariem" pēdējo triju dienu laikā bija jāaizvada trīs spēles. Vispirms Rīgas čempionāta mājas spēlē Ādažos viņi, pateicoties diviem Mārtiņa Sīpola precīzajiem raidījumiem pēdējās sešās minūtēs, ar 3:1 pārspēja "LKR Ropaži" vienību.

Nākamajā vakarā "Rakari-G" komanda devās viesos pie Stopiņu futbolistiem un sīvā cīņā uzvarēja 3:2. Mārtiņš Pelcmanis uzvaras vārtus – savus otros šajā spēlē – guva pēdējā minūtē.

Rīgas čempionāta trešās līgas turnīrā par 1.–8. vietu "Rakari-G" ar 15 punktiem deviņās spēlēs ieņem otro vietu. Stopiņu komandai ir punkts mazāk un trešā vieta, bet ropažniekiem deviņi punkti un sestā pozīcija.

Dienu pēc divām Rīgas čempionāta spēlēm futbola skolas "Garkalne" spēlētāji kopā ar pirmajā līgā spēlējošo komandu "Garāža" aizvadīja Latvijas telpu futbola kausa izcīņas astotdaļfināla spēli pret vienu no šosezon labākajām valsts futzāla vienībām LSPA/"Sportima", piedzīvoja zaudējumu 1:3 un izstājās no turnīra.

Tostarp divus mačus Rīgas čempionāta otrajā līgā aizvadījuši Olaines FK futbolisti. Vispirms olainieši ar 3:5 piekāpās komandai "JakoSport", bet pēc tam nospēlēja neizšķirti 4:4 ar "FC Petrow". Turnīrā par 1.–8. vietu Olaines klubs pagaidām ieņem ceturto vietu.