13.02.2014 14:33

Babītes un Tukuma jaunieši iegūst LFF Ziemas kausu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babītes un Tukuma jaunieši iegūst LFF Ziemas kausu Latvijas Futbola federācija

Ar futbola kluba "Tukums-2000", Tukuma sporta skolas un sporta kluba "Babīte" apvienotās komandas uzvaru Rīgas Olimpiskajā sporta centrā noslēgusies Latvijas Futbola federācijas (LFF) organizētā Ziemas kausa izcīņa U-15 vecuma grupā.

Turnīrā piedalījās piecas labākās 1999. gadā dzimušo spēlētāju pārstāvētās komandas pēc pagājušā gada Latvijas jaunatnes futbola čempionāta rezultātiem.

FK "Tukums-2000"/TSS/Babītes komanda četrās spēlēs izcīnīja trīs uzvaras un nopelnīja deviņus punktus. Tikpat bija arī Smiltenes bērnu un jaunatnes sporta skolas futbolistiem, taču savstarpējā spēlē vidzemnieki piedzīvoja zaudējumu 0:2.

Pirms izšķirošās cīņas Tukuma un Babītes jaunie futbolisti ar 1:0 bija pārspējuši futbola kluba "Jelgava" jauno maiņu, ar 2:1 Liepājas sporta skolas komandu un vienīgo zaudējumu 0:1 piedzīvoja spēlē pret Daugavpils bērnu futbola centra "Daugava" vienību, kas noslēguma kopvērtējumā ierindojās trešajā vietā.

Par Ziemas kausa izcīņas labāko vārtsargu tika atzīts FK "Tukums-2000"/TSS/Babītes spēlētājs Rihards Matrevics, kurš četrās spēlēs ielaida tikai vienus vārtus. Pa vienam precīzam sitienam turnīrā uzvarētāju labā izdarīja Daņils Kapkovs, Rūdolfs Fogelis, Mihails Ļesnojs, Māris Pivarovičs un Rainers Veide.

Jau ziņots, ka FK "Tukums-2000"/TSS/Babītes komanda piedalījās arī par gadu vecāko (U-16) puišu turnīrā un piecu klubu konkurencē ieguva trešo vietu.

Savukārt futbola kluba "Olaine" meiteņu komanda Talsos piedalījās Latvijas ziemas čempionāta C grupas turnīrā telpu futbolā vecākajā grupā (1999. g. dz.) un piecu vienību konkurencē ierindojās ceturtajā vietā.

Olainietes piekāpās Rīgas Futbola skolas (0:3) un Liepājas sporta skolas (2:4) futbolistēm, bet uzvarēja talsenieces (3:0) un futbola klubu "Inter" (1:0).