11.02.2014 17:24

Zvejniekciema skolnieces – Pierīgas čempiones volejbolā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Zvejniekciema skolnieces – Pierīgas čempiones volejbolā Valda Tinkusa

Zvejniekciema vidusskola ir vienīgā, kas iekļuva labāko trijniekā visos četros Pierīgas novadu skolēnu sporta spēļu ietvaros notikušajos volejbola turnīros.

 

Pēdējais turnīrs risinājās otrdien Zvejniekciema vidusskolā B grupas meitenēm (1998./99. g.dz.). Sacensībās piedalījās četru Pierīgas mācību iestāžu komandas, kas aizvadīja viena apļa turnīru. Katra spēle ritēja līdz diviem uzvarētiem setiem.

Laukuma saimnieces turnīru sāka ar uzvaru divos setos pār Mālpils vidusskolas volejbolistēm, tad ar 2:0 pārspēja Ādažu vidusskolu un pēc tam arī Mārupes vidusskolas komandu, nosacīti revanšējoties par zaudējumu mārupietēm A grupas turnīra izšķirošajā spēlē.

Arī citās spēlēs uzvarētāju noteikšanai pietika ar diviem setiem. Otro vietu ar panākumiem abos pārējos mačos ieguva ādažnieces, trešo – mārupietes, bet mālpilietes ar trim zaudējumiem šoreiz palika ceturtajā vietā.

Plašāku fotoreportāžu par turnīru skatīt šeit.

Jāpiezīmē, ka Zvejniekciema vidusskolas A grupas meiteņu komanda Pierīgas novadu skolēnu sporta spēļu turnīrā ieguva otro vietu, bet abas puišu komandas bija trešajā vietā.

Pierīgas skolēnu spēles turpināsies 25. februārī ar vieglatlētikas daudzcīņas sacensībām telpās 2002./03. un 2000./01. g.dz. vecuma grupās.