11.02.2014 13:41

Siguldas badmintonisti šoreiz viesmīlīgi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldas badmintonisti šoreiz viesmīlīgi Siguldas badmintona klubs

Latvijas Apvienotās badmintona līgas (LABL) ceturtajā kārtā Siguldā, nestartējot vairākiem vadošajiem spēlētājiem, mājinieki izcīnīja pirmo vietu tikai vienā no septiņiem turnīriem.

Uzvaru vīru dubultspēlēs svinēja Kristaps Jānis Gulbis un Teodors Kerimovs, kuri finālā ar 21:16, 21:10 pārspēja Reini Kraukli un Niku Podosinoviku. Trešā vieta šajā turnīrā siguldiešiem Didzim un Paulam Gureckiem – "mazajā finālā" viņi uzvarēja Andi Bērziņu un Dāvi Lozdu 21:12, 21:19 un, nepiedaloties triju pirmo posmu uzvarētājiem Kārlim Vidasam un Guntim Lavrinovičam, kļuva par līderiem kopvērtējumā.

Vienspēlēs par uzvarētāju un līderi LABL kopvērtējumā kļuva Reinis Krauklis no Rīgas Skolēnu pils badmintona komandas, bet labākais no siguldiešiem bija Didzis Gureckis, kurš ierindojās piektajā vietā.

Dāmu turnīrā divas otrās vietas ieņēma Siguldas badmintona kluba pārstāve Jekaterina Romanova. Vienspēļu turnīra finālā viņa ar 21:17, 21:23, 11:21 piekāpās Ievai Popei, bet dubultspēlēs pārī ar rīdzinieci Aļesju Hodakovsku izšķirošajā mačā zaudēja Ievai Popei un Kristīnei Šeferei 11:21, 10:21. Divas trešās vietas izcīnīja Liāna Lenceviča – gan vienspēles, gan dubultspēlēs kopā ar māsu Diānu.

Kā ierasts Latvijas Apvienotās badmintona līgas turnīros, notika arī atsevišķi turnīri mazāk pieredzējušiem un meistarīgiem spēlētājiem. Dāmu amatieru turnīrā uzvarēja valmieriete Una Berga, vīru A grupas turnīrā – Mārtiņš Graudums (RSP), bet B grupā – Juris Krūmiņš no Salaspils badmintona kluba.

LABL priekšpēdējais piektais posms paredzēts 8. un 9. martā Siguldā.