11.02.2014 11:52

Babītes novusisti saglabā vietu starp labākajiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babītes novusisti saglabā vietu starp labākajiem arhīvs

Par spīti diviem zaudējumiem Latvijas novusa komandu čempionāta virslīgas trešajā posmā Babītes novada vīru komanda saglabā labas izredzes uz vietu godalgoto trijniekā.

Trešās kārtas spēles Babītes novusisti aizvadīja Tukumā, kur sīvā cīņā papildkārtās piedzīvoja neveiksmes pret "Rīgas satiksmi" (27:33) un kluba "Lejaskurzemes sports" komandu no Liepājas (29:31), nopelnot pa vienam punktam, kā arī pārliecinoši ar 26:14 pieveica mājiniekus tukumniekus. Babītes komandas sastāvā spēlēja Gaidis Čoders, Ainārs Grosens, Juris Grosens, Andris Kapenieks, Igors Ramba un Alfrēds Reinsons.

Virslīgas turnīra tabulā Babītes novusisti ar 20 punktiem deviņos mačos (sešas uzvaras, trīs zaudējumi) ieņem piekto vietu. Tikpat punktu ir arī vienu vietu augstāk esošajai "Rīgas satiksmes" komandai, bet līderi ar 25 punktiem ir Valmieras novusa spēlētāji.

Vienpadsmitajā vietā ar deviņiem punktiem ir Ķekavas novusa komanda, kas pēdējā kārtā zaudēja "Rīgas Taksometru parkam" 20:30 un mājiniekiem Saldus novusistiem 22:28, toties ar 28:22 uzvarēja Ozolnieku komandu. Ķekaviešus turnīrā pārstāvēja Mikus Andersons, Gunārs Evers, Juris Firsts, Ritvars Kauss, Juris Pūpols un Guntars Stepiņš.

Virslīgas priekšpēdējais ceturtais posms notiks 22. februārī, divi no četriem turnīriem risināsies Piņķos un Ķekavā.

Ar vairāku Pierīgas novadu komandu piedalīšanos turpinās Latvijas čempionāti pirmajā un otrajā līgā.

Pirmajā līgā ar trim uzvarām deviņās spēlēs desmito vietu 16 komandu konkurencē ieņem Baldones vienība, bet sporta kluba "Babīte" otrā komanda guvusi divas uzvaras un ir 13. pozīcijā. Savukārt otrajā līgā, kur spēles risinās divās apakšgrupās, piecas uzvaras astoņās spēlēs ir Ķekavas kluba otrajai komandai, pa četrām – Olainei un Mālpilij, viena – Ropažu komandai "Skille".