10.02.2014 12:53

Salaspils frisbija komandai pirmais zaudējums sezonā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils frisbija komandai pirmais zaudējums sezonā www.frisbee.lv

Daugavpilī un Ventspilī svētdien aizvadītas Latvijas Frisbija līgas kārtējā posma spēles vīru un dāmu komandām. Salaspils frisbija kluba komandas devās uz Latgali.

Daugavpilī pirmo zaudējumu ziemas sezonā piedzīvojušas Salaspils FK spēlētājas, kuras sīvā cīņā ar 12:13 piekāpās Ogres komandai "Moments". Otrā spēlē salaspilietes pārliecinoši pieveica mājinieces Daugavpils Universitātes vienību "Ultimate Lifestyle" 13:3.

Turnīra tabulas pirmajā vietā izvirzījušās "Momenta" frisbijistes, kuras uzvarējušas deviņās no desmit spēlēm. Salaspilietēm viena uzvara, viens aizvadīts mačs mazāk un otrā vieta.

Divas uzvaras izcīnījuši "Salaspils WT" frisbijisti. Viņi ar 13:2 apspēlēja Daugavpils Universitātes komandu un ar 13:4 pašu kluba juniorus, kas savukārt daugavpiliešus uzvarēja ar 13:7.

Arī vīru turnīrā Salaspils komanda ieņem otro vietu – 10 uzvaras 11 spēlēs. Viņiem priekšā ir tikai "Ultimate Decision" no Rīgas, kas guvusi panākumus visos 11 mačos. Salaspils junioru komanda ar trim uzvarām 11 spēlēs astoņu vienību konkurencē ieņem sesto vietu.

Latvijas Frisbija līgas pēdējā posma spēles paredzētas 2. martā Salaspilī un Ogrē.