07.02.2014 13:04

Salaspils karatisti plūc laurus Baltijas mēroga sacensībās

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils karatisti plūc laurus Baltijas mēroga sacensībās www.salaspils.lv

Deviņpadsmit Salaspils karatē kluba pārstāvji Tallinā notikušajā starptautiskajā turnīrā "Edu Do Cup 2014" četru valstu sportistu konkurencē kopumā izcīnījuši divpadsmit godalgas.

Par sacensību uzvarētājiem kļuva Deivs Birzulis, Edvīns Granovskis, Arvils Andersons un Maksims Sazanovs individuāli, kā arī divas komandas, kuras pārstāvēja A. Andersons, Daniels Volkovs, Iļja Bredis un Artūrs Karnafeļš, Maksims Sazanovs, Artūrs Jankovičs.

Otrajās vietās ierindojās Eduards Grigorjevs, Marats Morozovs, Daniels Volkovs, Artūrs Karnafeļš un Artūrs Jankovičs individuāli, kā arī komanda ar E. Grigorjevu, M. Morozovu un Eduardu Doroņinu sastāvā. E. Doroņins individuālajās sacensībās vēl kļuva par bronzas laureātu.

Komandu kopvērtējumā salaspilieši ieguva trešo vietu 20 komandu konkurencē, informēja kluba vecākais treneris Romans Sledzevskis. Pavisam turnīrā Tallinā piedalījās 240 sportisti no Latvijas, Igaunijas, Krievijas un Somijas.

Nedēļu iepriekš Salaspils karatē kluba pārstāvji piedalījās Baltijas valstu karatē čempionātā Lietuvas pilsētā Radvilišķos. Pirmo vietu "kata" disciplīnā izcīnīja E. Grigorjevs, otrās vietas ieguva E. Doroņins, E. Granovskis un A. Andersons, bet A. Karnafeļam trešā vieta.