04.02.2014 12:32

Salaspilī un Mārupē aizvadīti hokeja turnīri

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspilī un Mārupē aizvadīti hokeja turnīri www.salaspils.lv un eucow.com

Izveidotās brīvdabas slidotavas un vietējo iedzīvotāju entuziasms veicina sporta aktivitātes novados.

Vēlēšanos startēt šogad pirmo reizi izveidotajā hokeja laukumā Salaspilī sarīkotajās sacensībās izteica vairāk dalībnieku, nekā rīkotāji sākotnēji bija plānojuši. Uz ledus mūzikas pavadībā trīs dažādās disciplīnās – hokejā, virves vilkšanā un ledus dambretē – spēkiem mērojās sešas komandas. Abas pārējās disciplīnas sacensībās tika iekļautas, lai spēļu starplaikos dalībnieki varētu aktīvi darboties, nevis stāvēt malā un salt.

Hokejā labākos rezultātus uzrādīja kultūras nama "Rīgava" apvienoto kolektīvu "Buras" un "Ūsa" komanda "Ūsiņš ar burām", savukārt "virves vilkšanā" labāko sniegumu demonstrēja "Tautas vara", kuras sastāvā bija arī domes priekšsēdētājs Raimonds Čudars un viņa vietnieks Zigmārs Zeimulis. Arī īpaši oriģinālajā ledus dambretē labākie izrādījās domnieki, kuri beigās ieguva pirmo vietu kopvērtējumā.

Rīkotāji informēja, ka, iespējams, līdzīgs pasākums Salaspilī šoziem notiks vēlreiz.

Brīvdienās hokeja turnīrs aizvadīts arī ledus laukumā Tīrainē pie Mārupes BMX kluba trases. Viesos pie mājiniekiem, kas sacensībās piedalījās ar divām komandām, bija ieradušies hokeja entuziasti no Carnikavas un arī Rīgas "Dinamo" fanu kluba pārstāvji.

Šie gan ne tuvu nav vienīgie Pierīgas novadi, kuros sarīkoti hokeja turnīri. Nesen tāds notika Garkalnes novada Upesciemā, nākamnedēļ paredzēti Baldonē un Ulbrokā.