03.02.2014 13:00

Ulbrokas florbolisti nenosargā četru vārtu pārsvaru

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ulbrokas florbolisti nenosargā četru vārtu pārsvaru Latvijas Florbola savienība

Ulbrokas/florbola skolas "Masters" komanda Latvijas virslīgas turnīra spēlē pret florbola klubu "Rīga" pēc lieliski aizvadīta cīņas sākuma piedzīvo kārtējo zaudējumu, kas līdz minimumam samazina cerības iekļūt izslēgšanas turnīrā.

Spēles 14. minūtē pēc trim precīzajiem Edžus Ceriņa metieniem un viena Pētera Freimaņa "gola" ulbrokieši bija izvirzījušies vadībā 4:0. Taču vēl līdz pārtraukumam mājinieki vienus vārtus atguva, otrajā trešdaļā izlīdzināja rezultātu, bet trešā perioda vidū vēl divreiz raidīja bumbiņu Ulbrokas komandas vārtos – 4:6.

Ulbrokas/FS "Masters" komandas treneris Ainārs Juškēvičs pēc spēles Latvijas Florbola savienības preses dienestam pastāstīja, ka šoreiz viņa komandai nācies iztikt bez trim pamatsastāva spēlētājiem. Treneris ir pārliecināts, ka mača sākumā iegūto pārsvaru izdotos saglabāt, ja viņa komandā būtu vēl vismaz divi pieredzējuši spēlētāji. Ņemot vērā, ka atlikušos virslīgas turnīra mačus Ulbrokas florbolisti galvenokārt izmanto, lai krātu pieredzi, treneris ar spēlētāju sniegumu bija visai apmierināts.

Līdz pamatturnīra beigām ulbrokiešiem atlicis aizvadīt piecas spēles. Turnīra tabulā viņi ieņem 11. pozīciju un par 14 punktiem atpaliek no astotajā vietā esošajiem Liepājas "Kuršiem", līdz ar to joprojām saglabā teorētiskas izredzes kvalificēties izslēgšanas turnīram.