31.01.2014 15:20

Garkalnes "rakari" Ādažos zaudējuši Stopiņu futbolistiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Garkalnes "rakari" Ādažos zaudējuši Stopiņu futbolistiem fta.lv

Rīgas telpu futbola čempionātā sākušās otrā posma spēles, cīņu par medaļām otrajā un trešajā līgā turpina vairākas Pierīgas komandas.

Trešās līgas spēlē Ādažos pret Stopiņu futbolistiem mājinieku statusā esošā Garkalnes "Rakari G" komanda pirmā izvirzījās vadībā pēc Mārtiņa Pelcmaņa precīzā raidījuma, taču divi Konstantīna Guļenko vārtu guvumi viesiem nodrošināja uzvaru 2:1.

Pēc šī panākumu Stopiņu komanda turnīra tabulā apsteigusi "rakarus" un pakāpusies uz ceturto vietu. Garkalnes vienība ir divas pozīcijas zemāk, bet septīto vietu ieņem "LKR Ropaži" futbolisti.

Turnīros par zemākām vietām trešajā līgā Ķekavas novada komanda Baložos ar 2:6 zaudēja "ASK Kadaga/Ķekava" vienībai, bet FK "Taipans"/Saulkrasti viesos zaudēja "Cerber-02 O" futbolistiem 3:4.

Piektdien pirmo spēli turnīrā par 1.–8. vietu otrajā līgā aizvada Olaines futbola klubs, kas, ņemot vērā pirmā posma rezultātus, pagaidām tabulā ieņem ceturto vietu. Zemākajos turnīros Baldones komanda nospēlēja neizšķirti 2:2 ar "Raita-2", bet Latvijas Sporta aģentūra/"Salaspils FC" savā laukumā pieveica "Medical Group DENS" 9:5.