30.01.2014 12:57

Pierīgas florbolisti Rīgas čempionāta līderpozīcijās

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas florbolisti Rīgas čempionāta līderpozīcijās arhīvs

Dažas kārtas līdz Rīgas atklātā florbola čempionāta pirmā posma beigām līderi Austrumu un Rietumu apakšgrupās ir Carnikavas un Ādažu florbolisti, turpat blakus ir arī ikšķilieši.

Pēdējo dienu laikā visas trīs Pierīgas komandas sekmīgi aizvadīja kārtējās spēles. Carnikavas klubs ar 17:1 sagrāva komandu "Devils United". Pa trim vārtiem guva Jānis Kozlovskis un Rihards Miltiņš, bet Gatis Lūsis nopelnīja piecus rezultativitātes punktus – divi vārti un trīs piespēles.

Par vienu punktu divas spēles līdz pirmā posma beigām no Austrumu grupas līderiem atpaliek florbola klubs "Ikšķile", kas, pirmajā trešdaļā ieguvis piecu vārtu pārsvaru, pēdējā periodā to gandrīz iztērēja – 9:7. Pa hettrikam šajā mačā nopelnīja Raimonds Zemzāle un Mārtiņš Dzilna.

Savukārt par Rietumu grupas līderiem kļuvuši florbola kluba "Ādaži" spēlētāji, kuri pirmajās divās trešdaļās bumbiņu pretinieku vārtos ieraidīja desmit reižu un ar 13:4 pieveica "Oligarhus".

Rīgas čempionāta pirmais posms ilgs līdz 14. februārim, kad komandas sadalīsies superlīgā un "Cerību līgā". Jau tagad skaidrs, ka visas trīs Pierīgas komandas turnīru turpinās labāko grupā.