29.01.2014 15:32

Babītes novusa spēlētāji starp līderiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babītes novusa spēlētāji starp līderiem arhīvs

Latvijas komandu čempionātā novusā Babītes novada pārstāvji pēc veiksmīgi aizvadītā otrā posma kopvērtējumā nokļuvuši starp čempionu titula favorītiem. Ķekavieši atpaliek.

Otrā posma turnīrā Kuldīgā sporta kluba "Babīte" komanda izcīnīja trīs pārliecinošas uzvaras trijos mačos – 30:10 pār Ozolnieku sporta centru, 27:13 pār Skrundu un 31:19 pār Rīgas komandu "Rokāde". Babītes komandas sastāvā spēlēja Gaidis Čoders, Ainārs un Juris Groseni, Andris Kapenieks, Igors Ramba un Alfrēds Reinsons.

Virslīgas turnīra tabulā pēc divām kārtām SK "Babīte" ar 15 punktiem dala 2.–4. vietu. Tikai viens punkts vairāk ir līderiem Valmieras novusa meistariem. Ne tik spoži turnīru sākusi Ķekavas novusa komanda, kas ar divām uzvarām sešās spēlēs un sešiem punktiem 16 komandu konkurencē dala 10.–12. vietu.

Otrā posma turnīrā, kas notika Ķekavas sporta klubā, mājinieki ar 28:22 pārspēja Naukšēnu novada komandu "Kunturi", ar 23:27 zaudēja Daugavpils "LPS Promieņ" un ar 13:27 piekāpās kluba "Lejaskurzemes sports" komandai no Liepājas. Ķekavas komandas sastāvā bija Mikus Andersons, Gunārs Evers, Juris Firsts, Ritvars Kauss, Juris Pūpols un Gunārs Stepiņš.

Latvijas komandu čempionāta virslīgas trešais posms paredzēts 8. un 9. februārī, un viens no četriem turnīriem notiks Babītes novada Piņķos.

Novusa turnīri turpinās arī Latvijas pirmajā un otrajā līgā. Pirmajā līgā ar divām uzvarām sešās spēlēs attiecīgi 10. un 11. vietā atrodas SK "Babīte" otrā komanda un Baldones vienība. Savukārt otrajā līgā trīs uzvaras piecās spēlēs ir Ķekavas kluba otrajai komandai, divas – Olainei, viena – Mālpilij, bet Ropažu komanda "Skille" pagaidām ir bez panākumiem.