28.01.2014 14:18

Dīķa hokejs Upesciemā pulcē deviņas komandas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Dīķa hokejs Upesciemā pulcē deviņas komandas ekrānšāviņš

Garkalnes novada tautas turnīrā hokejā, kas notika Garkalnes novada Upesciemā, piedalījušies ne tikai mājinieki, bet arī viesi no Rīgas un Carnikavas.

Deviņas komandas, spēlējot četri pret četri uz mazajiem vārtiem, vispirms aizvadīja divu apakšgrupu turnīrus, pēc kuriem četras labākās komandas sacentās izslēgšanas turnīrā.

Pirmo vietu izcīnīja vietējie Upesciema puiši Rinalds Rautenšilds, Kalvis Berdjukovs, Nils Nikolajevs un Kaspars Šteinbergs, kuri, pēc Garkalnes novada sporta centra vadītāja Alvja Zīriņa vārdiem, parādīja klasi pārāku sniegumu par saviem konkurentiem.

Otro vietu ieguva gados jaunākā komanda "Tup un turies", kuras sastāvā spēlēja Rolands Fukss, Ričards Fukss, Dāvis Bodnieks un Augusts Veidenbaums. Trešajā vietā ierindojās viesi no Carnikavas, kuri izšķirošajā spēlē sīvā cīņā pārspēja Garkalnes novada vecmeistarus.

Palikuši apmierināti ar aizvadīto turnīru, tā dalībnieki apsver iespēju tikties ledus laukumā jau šīs nedēļas beigās, informēja A. Zīriņš.

Var piebilst, ka Garkalnes novadu Soču ziemas olimpiskajās spēlēs pārstāvēs hokejisti Kaspars Daugaviņš un Miks Indrašis.