28.01.2014 13:03

Jaunie Siguldas dambretisti ievāc medaļu ražu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Jaunie Siguldas dambretisti ievāc medaļu ražu arhīvs

Latvijas 67. skolēnu sporta spēlēs 64 lauciņu dambretē Siguldas sporta skolas audzēkņi trijās vecuma grupās iekļuvuši labāko komandu trijniekā un kļuvuši par laureātiem arī individuāli.

Pirmo vietu 14 komandu konkurencē siguldieši izcīnījuši sacensībās vecuma grupā līdz 13 gadiem (U-13). Komandu vērtējumā ņēma vērā pa diviem labākajiem puišu un meiteņu rezultātiem.

Turnīrā meitenēm otro vietu ar 15 punktiem no 20 iespējamiem izcīnīja Līva Oliņa, bet Sintija Brigzne ieguva 13 punktus un septīto vietu. Puišu turnīrā, kurā piedalījās 72 jaunie dambretisti no visas Latvijas un pirmajā vietā ar 19 punktiem ierindojās Gunārs Gribuška no Ikšķiles novada Tīnūžu pamatskolas, piektais bija Vilnis Lembergs (15 p.) un sestais Renards Helfrehts (14 p.).

U-10 vecuma grupā Siguldas sporta skola ierindojās otrajā vietā aiz Lielvārdes un Ogres apvienotās komandas.

Individuāli attiecīgi otro un trešo vietu zēnu turnīrā, kurā piedalījās vairāk nekā simt jauno dambretistu, ieņēma Artūrs Jegurs (17 p.) un Kristians Lelis (16 p.), bet Rinalds Garkalns ierindojās septītajā vietā (15 p.). Savukārt meitenēm labākā no siguldietēm bija Kristīne Urtāne ar 12 punktiem un 19. vietu 68 dalībnieču konkurencē.

Visbeidzot U-16 vecuma grupā Siguldas sporta skolai trešā vieta aiz bērnu un jauniešu centra "Bolderāja" un Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas komandām.

Individuāli labāko astoņniekā jauniešiem iekļuva Edgars Straumanis (13 punkti no 16 iespējamiem un otrā vieta), Mārtiņš Zemlītis (10 p., 7. v.) un Kristaps Bruners (10 p., 8. v.). Jaunietēm astoto vietu ieguva Agnese Upīte (9 p.).