25.01.2014 13:26

Saeimas priekšsēdētāja sveic Ķekavas kluba florbolistes

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Saeimas priekšsēdētāja sveic Ķekavas kluba florbolistes Ernests Dinka, Saeimas kanceleja

Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa par izcīnīto piekto vietu pasaules čempionātā Saeimas namā apsveikusi Latvijas dāmu izlases florbolistes, viņu vidū florbola kluba "Ķekava" spēlētājas Elīzu Elizabeti Bērziņu un Gundegu Vancāni.

"Jūsu sasniegumu pamatā ir smags darbs – tas nozīmē arī sviedrus, darbu sporta zālē, traumas, sacensības un sporta nometnes. Es ticu, ka tas, ko esat ieguvušas, strādājot kopā komandā un investējot sevī, lai panāktu rezultātus, būs apliecinājums, ka arī turpmākajā dzīve, lai arī ko jūs darītu, pratīsiet ielikt visus savus spēkus un sirdi," uzrunā teica S. Āboltiņa.

Saeimas priekšsēdētāja arī izteica pateicību komandas treneriem un fizioterapeitiem, florbolistu vecākiem un ģimenēm, jo arī viņu darbs un atbalsts ir komandas sasniegumu pamatā. Noslēgumā Saeimas priekšsēdētāja sportistēm vēlēja neizsīkstošu spēku un lai vienmēr līdzās būtu atbalsts – gan ģimenes, gan komandas. Savukārt treneriem S. Āboltiņa vēlēja spēku un izturību, vienmēr iedvesmojot jaunās sportistes, un turpināt iet pa šo panākumu ceļu.

Pateicībā par lieliskajiem sportiskajiem panākumiem S. Āboltiņa Latvijas dāmu florbola izlases sportistēm pasniedza atzinības rakstus. Savukārt florbolistes Saeimas priekšsēdētājai uzdāvināja izlases kreklu ar numuru 13, kas simboliski apliecina 2013. gadā gūtos panākumus pasaules čempionātā.