24.01.2014 13:08

Pierīgas skolēnu volejbola turnīrā nepārspēti siguldieši

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas skolēnu volejbola turnīrā nepārspēti siguldieši arhīvs

Pierīgas novadu skolēnu sporta spēļu ietvaros Krimuldas vidusskolā aizvadīts volejbola turnīrs jauniešiem A vecuma grupā (1994./97. g. dz.), kurā piedalījās četru Pierīgas mācības iestāžu komandas.

Katra komanda ar katru aizvadīja divu setu spēli līdz 25 punktiem, un vietu sadalījums tika noteikts pēc uzvarēto setu skaita.

Pirmo vietu turnīrā izcīnīja Siguldas Valsts ģimnāzijas puiši, kuri uzvarēja visos sešos setos. Siguldieši ar 25:17 un 25:13 pārspēja Krimuldas vidusskolas volejbolistus, ar 25:18 un 25:11 Zvejniekciema vidusskolu un divreiz ar 25:15 Ropažu vidusskolas skolēnus.

Otrajā vietā ierindojās krimuldieši, kuri abos divos setos uzvarēja abus pārējos sāncenšus. Toties sīvā savstarpējā cīņā par trešo vietu pa vienai uzvarai guva gan Zvejniekciema (25:15), gan Ropažu (25:20) komandas. Tā kā abām vienībām bija vienāds uzvarēto setu skaits (pa vienam), bija jārēķina visās spēlēs gūto un zaudēto punktu attiecība, kas labākā izrādījās Saulkrastu novada pārstāvjiem.

28. janvārī Mārupes vidusskolā notiks Pierīgas novadu skolēnu sporta spēļu volejbola turnīrs A grupas jaunietēm, bet februāra sākumā attiecīgi Mālpilī un Zvejniekciemā paredzēti turnīri B vecuma grupas (1998. g. dz. un jaunāki) jauniešiem un jaunietēm.