23.01.2014 16:02

Cīņu par medaļām turpinās Olaines, Stopiņu, Garkalnes un Ropažu futzālisti

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Cīņu par medaļām turpinās Olaines, Stopiņu, Garkalnes un Ropažu futzālisti fta.lv

Finišējis Rīgas telpu futbola čempionāta otrās un trešās līgas turnīru pirmais posms un noskaidrotas tās komandas, kas turpinās cīņu par zemāko līgu medaļām. To vidū ir arī četras Pierīgas vienības.

 

Otrās līgas turnīrā sekmīgākie no piecām Pierīgas novadu komandām bija Olaines FK futbolisti, kuri ar 36 punktiem (11 uzvaras, 3 neizšķirti, 4 zaudējumi) B apakšgrupā ieņēma trešo vietu. Otrā posma C grupā, kurā savā starpā sacentīsies astoņas labākās komandas, olainieši, ņemot vērā šīs sezonas savstarpējo spēļu rezultātus (divas uzvaras, trīs neizšķirti, viens zaudējums) ir trešie. Olaines FK labākais vārtu guvējs Dmitrijs Plukaitis ir arī otrās līgas rezultatīvākais spēlētājs.

Baldones telpu futbola komanda A apakšgrupā ierindojās piektajā vietā un turpinās cīņu D grupā par 9.–14. vietu, bet FK "Ķekava/Kadaga", Latvijas Sporta aģentūra/"Salaspils FC" un FK "Jaunolaine" spēlēs E grupā par 15.–20. pozīciju.

Krietni plašāka pārstāvniecība Pierīgai būs spēcīgākajā grupā trešajā līgā. Pēc pirmā posma sešu savstarpējo spēļu rezultātiem trešo vietu C grupā ieņem Garkalnes "Rakari G" futbolisti (9 p.), ceturto – Stopiņu komanda (8 p.) un septīto – "LKR Ropaži" (6 p.).

Turnīrā par 9.–14. vietu sacentīsies Ķekavas novada telpu futbola komanda un ASK Kadaga/Ķekava, bet FK "Taipans"/Saukrasti cīnīsies zemākajā grupā par 15.–20. vietu.

Rīgas atklātā telpu futbola čempionāta otrais posms ritēs līdz marta vidum.