22.01.2014 15:11

Ādažnieki un siguldieši cīnīsies par Vidzemes futbola čempionāta medaļām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Ādažnieki un siguldieši cīnīsies par Vidzemes futbola čempionāta medaļām FK "Ādaži"

Vidzemes jaunatnes čempionāta finālturnīriem divās vecuma grupās kvalificējušās Pierīgas komandas, vēl vairākas turpinās cīņu par ceļazīmēm uz fināliem.

Futbola kluba "Ādaži" U-11 vecuma (2003. g. dz.) komanda pagājušās nedēļas beigās aizvadīja otrās kārtas turnīru savās mājās un nosargāja pirmajā posmā iegūtās līderpozīcijas. Ādažnieki ar 4:0 pieveica Ogres sporta centra otro komandu, ar 5:0 limbažniekus, ar 2:1 apspēlēja "FC Aizkraukle" jauno maiņu, kā arī nospēlēja neizšķirti 0:0 ar Ogres SC pirmo komandu un Limbažu/Salacgrīvas vienību.

Divos apļos FK "Ādaži" jaunie futbolisti un futbolistes savāca 24 punktus (septiņas uzvaras, trīs neizšķirti) un par vienu punktu apsteidza otrās vietas ieguvējus Ogres SC-1. Līdz ar šīm abām komandām tiesības piedalīties martā paredzētajā Vidzemes jaunatnes telpu futbola čempionāta finālturnīrā un arī pacīnīties par ceļazīmi uz Latvijas čempionāta finālu ieguva trīs Valmieras bērnu un jaunatnes sporta skolas komandas, kā arī Madonas un Jaunpiebalgas U-11 vecuma futbolisti.

FK "Ādaži" komandu turnīrā pārstāvēja Taiga un Emīls Lazdāni, Tīna un Lauris Ritenbergi-Baloži, Dairis Varganovs, Mārtiņš Kronbergs un Arvils Dauksts, pavēstīja klubā.

Iepriekš Vidzemes jaunatnes čempionāta finālam U-14 vecuma grupā bija kvalificējusies futbola kluba "Super Nova" komanda no Siguldas, kas divu apļu turnīrā izcīnīja sešas uzvaras, piedzīvoja divus zaudējumus un ieņēma otro vietu aiz Ogres sporta centra vienības. Līdz ar siguldiešiem un ogrēniešiem par Vidzemes čempionu titulu cīnīsies divas komandas no Smiltenes, kā arī Tartu "Merkur Junior" no Igaunijas.

Šīs nedēļas nogalē Vidzemes jaunatnes čempionāts telpu futbolā turpināsies ar turnīriem U-12, U-9 un U-15 vecuma grupās, kurās startēs jaunie sportisti no Ādažiem, Carnikavas, Saulkrastiem, Siguldas un Ikšķiles.