21.01.2014 11:40

Inčukalnietis uzvarējis galda hokeja Latvijas kausa posmā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Inčukalnietis uzvarējis galda hokeja Latvijas kausa posmā Krišjānis Grantiņš

Edgars Saulītis no Inčukalna galda hokeja kluba pirms pēdējā posma kļuvis par Latvijas kausa izcīņas līderi kopvērtējumā.

Latvijas kausa izcīņas trešajā posmā, kas nedēļas nogalē notika Rīgas Kultūru vidusskolā, piedalījās vairāk nekā 60 galda hokeja cienītāju, arī vairāki Inčukalna kluba pārstāvji.

Edgars Saulītis pirmajā posmā 15 spēlēs guva 13 uzvaras un divreiz nospēlēja neizšķirti, otrajā posmā uzvarēja 16 no 23 spēlēm, abos turnīros ieņēma pirmo vietu un kā galvenais favorīts ar pirmo numuru iekļuva izslēgšanas turnīrā.

Pirmajā kārtā Edgars bija brīvs, ceturtdaļfinālā sīvā cīņā ar 4:3 pārspēja citu Inčukalna galda hokeja kluba pārstāvi Filipu Buhtujevu, pusfinālā ar 4:2 pieveica Karlu Bindekransu no bērnu un jauniešu centra "Laimīte", bet finālā uzvarēja Raivi Pukinski no Skrundas galda hokeja kluba 4:3.

Pēc šī panākuma Edgars Saulītis kļuvis par Latvijas kausa izcīņas kopvērtējuma līderi. Filips Buhtujevs ieņem devīto vietu absolūtajā vērtējumā un otro vietu junioru konkurencē. Pēdējais ceturtais Latvijas kausa posms paredzēts 1. martā Jēkabpilī.